Hi ha un procés de neteja lingüística contra el català

Pilar Rahola és Filòloga. Estima la llengua catalana de la millor manera possible: fent-la servir. Aquest Nadal a moltes cases es regalarà L’espia del Ritz, la seva darrera novel·la. Davant la sentència del TSJC imposant el castellà a l’escola, la periodista va més enllà: qui va interposar el recurs? No va ser Societat Civil Catalana, ni Vox, ni Carlos Carrizosa. Va ser el Ministerio de Educación l’any 2015. L’època que el ministre Wert deia “Hay que españolizar a los niños catalanes“. El PSOE no ho ha aturat. Tota l’Advocacia de l’Estat en marxa contra l’escola catalana. Pilar Rahola avisa: no van només contra l’escola. Van contra la nació catalana. Vídeo:

Rahola: “No siguem ingenus, el model educatiu és el cavall de batalla del nacionalisme espanyol. Volen anorrear l’idioma català. Imposen el castellà i l’Estat coneix la precarietat del català. És igual qui governi, PP o PSOE ajudat per partits independentistes. Hi ha un procés de neteja lingüística“. Que corri aquest vídeo. Ens hi va la supervivència del català.

https://www.elnacional.cat/enblau/ca/televisio/pilar-rahola-sentencia-imposa-castella-catala_566967_102.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s