THE STORY OF THE WEEPING CAMEL – Tears of the Camel

Impressionant història. En una tribu nòmada de Mongòlia, els membres ajuden una camella que està apunt de parir. El petit camell que neix és blanc i la mare el rebutja. S’intenta de diverses formes que la mare l’accepti, però no dóna resultat. Tampoc s’aconsegueix extreure la llet a la mare perquè el camellet pugui alimentar-se.

Davant la imminent mort del camell nadó, els pastors decideixen contractar un violinista perquè toqui una música del ritual mongol. La resta del vídeo s’entén, sense paraules. La música remou les fibres més íntimes de la mare camella fins que recobra el seu instint maternal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s