Amnistia Internacional, Ucraïna, biolaboratoris i el possible origen del SARS-CoV-2

Amnistia Internacional ha denunciat que Ucraïna ha incomplert les normes de dret internacional en àmbit humanitari

Aquesta setmana Amnistia Internacional ha publicat l’informe relatiu a la investigació realitzada des del mes de maig fins al juliol a Ucraïna. Ha denunciat que les tropes ucraïneses han incomplert les normes de dret internacional en àmbit humanitari respecte a la població civil ucraïnesa. Ha denunciat que les tropes ucraïneses s’hagin assentat en edificis com hospitals, escoles i en zones residencials, molt lluny de les línies de foc, sense haver evacuat la població i posant-la en perill en tractar-la com a objectius militars.

També hem conegut les denúncies realitzades pel ministeri de Defensa de Rússia sobre els experiments realitzats per les empreses farmacèutiques nord-americanes i europees en territori ucraïnès, utilitzant per a això militars, persones pobres i malalts psiquiàtrics. De la mateixa manera, el ministeri de Defensa rus ha denunciat el fet que l’Administració nord-americana pogués estar implicada en l’aparició del nou coronavirus, així com de la nova pandèmia de la verola del mico.

http://www.elfronterizo.com.mx/noticia/213734/hunter-biden-ayudo-a-obtener-millones-de-dolares-para-contratista-de-eu-en-ucran

METABIOTA, una empresa farmacèutica, hauria estat realitzant experiments amb població ucraïnesa

https://www.elnacional.cat/ca/videos/bea-talegon-amnistia-internacional-ucraina-biolaboratoris-possible-origen-sars-cov-2_797625_102.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s