El preocupant augment de les agressions sexuals. Cada 12 hores es denuncia una violació a Catalunya.

Les dades no enganyen. Sumant els arxius de tots els cossos policials que operen a Catalunya, des de Mossos fins a Guàrdia Civil passant per les policies municipals, es detecta un augment considerable de les denúncies per agressions sexuals els últims anys. En concret, les denúncies s’han doblat en els últims sis anys. La situació ha arribat a un punt que cada 12 hores es denuncia una violació a Catalunya. Només a la ciutat de Barcelona és una cada dos dies. I el més preocupant és que és un tipus de delicte que no va baixar ni durant la pandèmia, quan hi havia l’oci nocturn tancat, cosa que demostra que es tracta d’un tipus de violència estructural que es dona especialment en l’àmbit familiar.

https://www.ara.cat/editorial/preocupant-augment-agressions-sexuals_129_4467191.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s